• Новинка
Шок амортисьор, антирически практически комплект за газов електрически клуб
zoom_in

Шок амортисьор, антирически практически комплект за газов електрически клуб

BGN 9.33

Брой продукти
check В магазина

Шоков амортисьор, Антирустът Практически комплект за газов електрически клубен автомобил
Спецификация :
Тип на артикула : Клубен автомобил
Материал : Стоманена сплав + пружина < BR> Количество : 1 двойка
OEM : 76418-01, 70928-G01
Позиция на инсталиране : отпред или отзад
Приложение : Идеален заместител на стария и повреден от оригиналния клубен автомобил, възстановяване на характеристиката на удара , и лесно се справете с различни пътни условия
Моботка :
Замяна на медалиста на EZGO Txt Club Car 1994+ и за модели на газови или електрически клубни автомобили Списък на пакети :
2 x Club Car Забележка :
1. Моля, проверете двойно номера на частта на вашия елемент, съвпадащата информация е само за справка. Ако не сте сигурни в артикула, моля, свържете се с нас, преди да купите, за да избегнете ненужна възвръщаемост, благодаря! Fitment : Damper на Club Car Shock е заместител на EZGO медалист Txt Club Car 1994+ и за модели на газови или електрически клубни автомобили. OEM номер : Подмяна на номера на частта на производителя за справка са 76418-01, 70928-G01, включени втулки, ще перфектно ще отговарят на вашия автомобил . Функцията : Комплектът на клубния автомобил може да възстанови ефективността на усвояването на шока на вашия клубен автомобил, което позволява на вашето превозно средство лесно да се справи с различни пътни условия.

Подобни оферти..