• Новинка
Прекрасно бебе о рог шапка есен зими шапки шапки топла вълна плетене на една кука шапка за бебе бебе в сиво
zoom_in

Прекрасно бебе о рог шапка есен зими шапки шапки топла вълна плетене на една кука шапка за бебе бебе в сиво

BGN 2.67

Брой продукти
check В магазина

;
r Тази шапка е идеалният начин да завършите зимния си стил на бебетата. Той е добре направен от първокласен материал за трайна и практическа употреба. Дизайнът добавя забавление към тази зимна необходимост. Сдвоете тази прекрасна карикатура с всяко облекло, за да създадете цялостен вид на уютен чар. Характеристики
r. - Материал : Вълна. - Размер : 15x13x0. - Изработен от премиум материал за трайна и практическа употреба. - Характеристики на дизайна, за да създадете цялостен вид на уютен чар. - Сластивната вълнена шапка пасва на повечето размери. - Стил шанар с дебела, материална конструкция за комфорт и топлина. - Перфектен начин да завършите своите бебета зимен стил. - Топъл съвет : Уважаеми купувач, поради ефекта на осветлението, следи яркостта, ръчното измерване и т., може да има някои леки разлики в цвета и размера между снимката и действителния елемент. Искрено се надявам, че можете да разберете! Благодаря ти!
r. Изработен от премиум материал за трайна и практическа употреба. | Характеристики дизайн, за да създаде цялостен вид на уютен чар. | Сластивната вълнена шапка пасва на повечето размери. | Сладък стил, който е гъста, материална конструкция за комфорт и топлина. | Перфектен начин да завършите зимния стил на вашето бебе.

Подобни оферти..